У яких банках львів'яни можуть придбати валюту онлайн. Перелік

2830 0
Середній чек купівлі валюти онлайн за першу добу дії послуги склав від 110 до 160 доларів.
Фото: rakhivnews.in.ua

Фото: rakhivnews.in.ua

Сім українських банків вже запровадили послугу купівлі-продажу валюти онлайн. Про це в коментарі Tvoemisto.tv повідомляє компанія «Gidulyan Company», яка надає інформаційно-аналітичні послуги для українських банків.

Серед банків, які вже запровадили функцію онлайн купівлі-продажу валюти, – Приватбанк, monobank, Укрсиббанк, ALTBank, Конкорд банк, Альфа банк і OTP банк.

Читайте також: Скасування обмежень та купівля валюти онлайн: як Нацбанк лібералізує валютні операції

Приватбанк запустив онлайн-послугу обміну валюти у всіх терміналах самообслуговування з 00:01 7 лютого. Про це у Facebook повідомила голова прес-служби банку Інна Музичук. Послуга доступна через інтернет-банкінг Приват24, мобільний додаток Privat24 і сервіс обміну валют у терміналах самообслуговування. Як повідомляє прес-служба банку, станом на ранок 8 лютого Приватбанк продав через інтернет-додаток Приват24 майже 1,5 млн доларів, придбав – понад 402 млн доларів.

Клієнти monobank від початку можливості онлайн-купівлі валюти придбали 900 000 доларів і відкрили валютних карт. Про це повідомив співзасновник банку Олег Гороховський на своїй сторінці в Facebook. За його словами залишки на валютних картах клієнтів на 750 000 доларів в еквіваленті.

Читайте також: В Україні дозволили обмінювати валюту через банкомати та термінали

Як повідомляє «Gidulyan Company», клієнти Укрсиббанку здійснили максимальну операцію по обміну валют на 9400 євро. Середній чек купівлі валюти онлайн за першу добу склав від 110 до 160 доларів.

Нагадаємо, що з 7 лютого Національний банк України дозволив громадян купувати іноземну валюту через інтернет-банкінги. На продаж та купівлю іноземної валюти встановлений ліміт – сума, еквівалентна 150 тисяч гривень, на день. Крім того, з 1 січня в Україні дозволили продавати та купувати іноземну валюту через платіжні термінали та банкомати.

Андрій Костюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!