Сім'ї двох загиблих учасників АТО на Львівщині отримали квартири

1585 0
Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Львівської області вручив ордери та ключі від нових помешкань військовослужбовцям та членам їхніх родин у Яворівському гарнізоні. Також житло отримали дві сім'ї, загиблих учасників АТО.
dim.ctd.com.ua

dim.ctd.com.ua

59 сімей військовослужбовців отримали квартири у новому будинку. Більшість з новоселів – родини військових з бойових частин, які героїчно боронять Батьківщину на Сході країни.

Як повідомили tvoemisto.tv у прес-службі президента, новосели отримують житло, зведене за стандартами європейських країн. Зокрема, дах будівлі вкрито металочерепицею, а фасад утеплений з використанням сучасної енергозберігаючої технології. Встановлено сучасні енергозберігаючі вікна. Кожне помешкання має систему індивідуального опалення. Для контролю за витратами на опалення, водопостачання та електрику квартири обладнано електронними лічильниками.

Серед тих, хто отримав житло, – родини двох загиблих під час виконання бойових завдань у АТО підполковників Ляшенка І.В. та Веливока В.В.

60-квартирний будинок будувався від 2008 року у режимі постійного недофінансування. В період від 2009 до 2011 року гроші на будівництво військового житла не виділялись зовсім. Попри важкий стан в економіці держава виділила необхідні кошти. Загалом на зведення будинку витрачено 17 мільйонів гривень.

ТЕГИ: АТО

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!