Сім'ї Кузьми Скрябіна вручили посмертний орден музиканта. Фото

6418 1
Лідера гурту «Скрябін» Андрія Кузьменка, який трагічно загинув у ДТП, посмертно нагородили орденом «За заслуги» I ступеня. Таким чином Президент Петро Порошенко відповів на петицію про присвоєння звання Народного артиста, яка набрала необхідні 25 тисяч підписів.
фото: facebook

фото: facebook

Президент нагородив посмертно українського музиканта Андрія Кузьменка (Кузьму Скрябіна) орденом «За заслуги» І Ступеня. Петро Порошенко вручив нагороду сім'ї музиканта – батькам Ользі та Віктору Кузьменко, вдові Світлані Бабійчук і дочці Барбарі Кузьменко. «У найскладніші часи нашої держави Андрій завжди був поруч. І в Будинку профспілок, і біля сцени Майдану, і під час бурхливих подій Революції Гідності і в АТО у бійців. Не тільки його пісні і талант, але він сам безпосередньо надихав нашу країну і наших бійців на перемогу», – сказав президент.

Під час вручення також були присутні друзі Скрябіна – лідер гурту «Тhe Вйо» Мирослав Кувалдін, лідер гурту «ТІК» Віктор Бронюк, музикант Сергій Кузін, мандрівник і волонтер Юрій Тіра, – йдеться на офіційній facebook-сторінці «Скрябін».

Нагадаємо, 2 лютого під час ДТП загинув Андрій Кузьменко, лідер гурту «Скрябін». Позашляховик, за кермом якого був Кузьма, зіткнувся з вантажівкою на Дніпропетровщині. Поховали співака на Брюховецькому кладовищі поблизу Львова. 4 лютого Львів прощався зі Скрябіним всю ніч.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
1 Листопада, 2015 13:04
lviv Вбили, а тепер нагороджують.. Оце лицемірство
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!