У Львові презентують сімейний мобільний додаток, що дбає про безпеку

4008 0
Мобільний додаток дозволяє відслідковувати місце перебування членів сім’ї та за допомогою повідомлень сповіщає, коли щось іде не за графіком.
фото: SheKnows

фото: SheKnows

MrGuardian – це ізраїльський технологічний стартап, який забезпечує можливість піклуватися про рідних на відстані за допомогою передових технологій.

Як працює додаток

1. Насамперед користувачі програмного забезпечення повинні додати певні локації, аби усі члені сім’ї були в курсі, коли вони виходять із дому, школи чи роботи.

2. Якщо близькі затрималися на роботі або в гостях, то додаток дає змогу провести їх по карті під час їхніх самостійних прогулянок пізно ввечері.

3. Програмне забезпечення дозволяє обирати коло рідних і друзів, про кого хочете піклуватися і хто буде допомагати вам.

4. MrGuardian сповіщує користувачів, якщо хтось із їхнього кола потрапив у екстрену ситуацію.

5. Додаток також враховує небезпечну місцевість і пропонує найбільш безпечний маршрут

На даний момент додаток готовий для OC Android.

Як потрапити на перезентацію у Львові

21 січня о 14:00 в антикафе «Communa» за адресою вул. Кольберга,3а відбудеться презентація додатку для львів’ян. Для учасників заходу та тих, хто зареєструється в тестову групу (та для п’яти членів їх родин) на 1 рік додаток встановлять безкоштовно.

«Наш стартап продовжує покращувати мобільний додаток. Саме тому нам дуже важливо почути думку жителів Львова (як одного з найбільш прогресивних міст Украни), а саме - батьків та їхніх  діток», – зазначають винахідники нового додатка. Також вони розповіли Tvoemisto.tv, що у майбутньому планується безкоштовна версія з обмеженим функціоналом, а версія із розширеними можливостями коштуватиме від 1$ -2$  на місяць

Зареєструватися на подію у Львові можна ТУТ.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!