Зоряна Скалецька вирішила приєднатися до евакуйованих із Уханю людей у Нових Санжарах

5251 1
Наступні 14 днів вона проведе в одному приміщенні з ними і в тих самих умовах.
Фото: theБабель

Фото: theБабель

Міністерка охорони здоров’я Зоряна Скалецька вирішила приєднатися до людей в обсервації у Нових Санжарах. Разом із ними вона проведе наступні 14 днів, в одному приміщенні, в тих самих умовах. Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбук.

Читайте також: Евакуація українців із Китаю. Як усе відбувалося

Міністерка сподівається, що її присутність заспокоїть як тих, хто перебуває у Нових Санжарах, так і решту країни. Вона додала, що міністерство ретельно готувалося до евакуації та створило безпечні умови перебування в обсервації, врахувавши всі стандарти ВООЗ та практику інших країн, які вже евакуювали своїх громадян із епіцентру коронавірусу.

«Те, що відбувалося сьогодні, та паніка і несприйняття, негатив та агресія дуже мене вразили. Ще більше вони вразили людей, евакуйованих з Китаю. Тому прошу вас висловити їм слова підтримки і подяки за те, що вони погодились провести в ізоляції два тижні задля безпеки нас усіх», – пише вона.

Вона також подякувала тим, хто працював над евакуацією та, особливо, – екіпажу літака, медикам і всій команді супроводу, які добровільно погодилися здійснити евакуацію та провести наступні 14 днів разом із усіма в ізоляції.

Читайте також: Нашим найбільшим ворогом насправді є не коронавірус, а два «паразити»

Нагадаємо, у селищі міського типу Нові Санжари, що на Полтавщині, куди евакуювали на карантин українців та іноземців із Уханю, правоохоронці відтіснили протестувальників і завезли у місцевий медичний центр. 


Читайте також:
21 Лютого, 2020 13:33
... це вона взяла 14 днiв вiдпустки за свiй рахунок?
чи це я i всi, хто платить податки, скинулись на її вiдпочинок?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!