Скандальна київська адвокатка Тетяна Монтян, яка підтримує російську агресію, отримала підозру

1537 0
Тетяна Монтян переховується в рф
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Правоохоронці оголосили підозру у колабораційній діяльності пропагандистці, яка підтримує російську агресію. Про це повідомила НПУ.
 
Прихильниця «руского міра» від початку повномасштабного вторгнення втікла до рф. Там вона займається блогерською діяльністю, зокрема веде Telegram та YouTube канали, де поширює прокремлівські наративи, фейки і пропаганду. Загальна аудиторія її каналів становить понад пів мільйона користувачів. 
 
Громадянка України, чинний адвокат і блогерка, неодноразово висловлювалася на підтримку країни-агресора, поширювала російську пропаганду та фейки.  
 
Документували протиправну діяльність співробітники Департаменту кіберполіції спільно з Головним слідчим управлінням СБУ та за процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора України.
 
Підозрюваній може загрожувати до 10 років за ґратами. 
 
Станіслав Нестеренко

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!