Скарги на АТП вплинуть на вибір перевізників у Львові в 2016 році

2551 0
Наступного року у Львові проводитимуть конкурс, який визначатиме перевізників, які обслуговуватимуть міські маршрути громадського транспорту. Скарги, які пасажири залишають на водіїв та АТП впливатимуть на те, чи отримують перевізники в 2016 році угоди на обслуговування маршрутів. Про це в коментарі Tvoemisto.tv пообіцяв начальник управління транспорту та зв’язку Віктор Щир.
Фото: gazeta.lviv.ua, postup.brama.com, lvivpost.net, pohlyad.com, varianty.net, skyscrapercity.com

Фото: gazeta.lviv.ua, postup.brama.com, lvivpost.net, pohlyad.com, varianty.net, skyscrapercity.com

Відповідаючи на питання журналіста інтернет-видання Tvoemisto.tv про те, як може його управління вплинути на перевізників, які систематично порушують правила перевезення пасажирів (недотримання графіку руху маршрутних таксі, недостатня кількість автобусів на рейсі, брудні салони автобусів тощо), Віктор Щир зазначив, що місто не може розірвати угоду з перевізником на один маршрут. Треба розривати угоду на всі маршрути, які обслуговує АТП. Адже в 2011 році, коли було проведено конкурс на забезпечення автобусами маршрутів громадського транспорту, їх проводили «пакетом», коли один перевізник отримував одночасно декілька маршрутів.

Читайте також: Куди скаржитися львів’янам на неякісний громадський транспорт?

«Якщо на сьогоднішній день розривати по якомусь маршруту угоду, то треба розривати угоду повністю з АТП. Це проблематично потім буде забезпечити автобусами ці маршрути іншим підприємством», – переконує Віктор Щир.

Читайте також: У Львові облаштують першу зупинку з громадським туалетом

Відтак міській владі залишається чекати наступного конкурсу і враховувати ці порушення при виборі перевізників. Черговий раз у Львові вибиратимуть перевізників у 2016 році.

Підготував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!