Скільки автомобілів зі зниженим акцизом вже оформили львівські митники

3967 0
Львівськими митниками оформлено 79 автомобілів за зниженою ставкою акцизного податку.
Фото: intvua.com

Фото: intvua.com

З 1 по 17 серпня 2016 року Львівською митницею ДФС оформлено 203 транспортних засоби, з яких 97 легкових автомобілів, а за зниженою ставкою акцизного податку – 79 одиниць. Про це повідомили у прес-службі Львівської митниці ДФС.

За рахунок митного оформлення транспортних засобів протягом 17 днів серпня до Державного бюджету сплачено 22,5 млн грн, що на 7,5 % більше, ніж в аналогічному періоді минулого року. При цьому, сума митних платежів для легкових транспортних засобів становить 10,3 млн гривень.

Читайте також: На скільки в Україні подешевшають вживані авто. Детальний розрахунок

Нагадаємо, з 1 серпня 2016 року набув чинності Закон України від 31.05.2016 № 1389-VIII "Про внесення зміни до підрозділу 5 розділу XX "Перехідні положення" Податкового кодексу України щодо стимулювання розвитку ринку вживаних транспортних засобів", відповідно до якого встановлені пільгові ставки акцизного податку на ввезення на митну територію України легкових транспортних засобів. Норма буде діяти до 31 грудня 2018 року.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!