Скільки бюджетних грошей витратили на ремонт львівських шкіл та садків. Інтерактивна мапа

2586 0
Найбільше бюджетних коштів отримала середня школа №66.
Фото: akcent-stroy.com

Фото: akcent-stroy.com

За підрахунками порталу Dozorro, на ремонт 140 шкіл та дитсадків у Львові за останні два роки витратили 125 млн гривень без врахування витрат на комунальні послуги та харчування. 

На онлайн-мапі можна знайти свою школу чи дитсадок та перевірити витрати з 2016 року. За посиланнями можна ознайомитись з такою інфомрацією: хто, що і за скільки ремонтував, коли мали (мають) закінчити роботи, чи були скарги на закупівлю.

Щоб знайти школу за номером чи адресою, натисніть на квадрат в правому верхньому куті для переходу на сторінку Google-карти і скористайтесь пошуком. Помітили недостовірність даних? Відсутній навчальний заклад? Повідомте Dozorro у Facebook, і портал спробує додати навчальний заклад на мапу.

Читайте також: Онлайн-мапа забудов у Львові. Де подивитися?

Додамо, що серед львівських навчальних закладів найбільше на ремонти отримала школа №66 – 8,5 млн грн. У школі №70 у 2018 році за 7 млн добудують корпус навчального закладу.

Серед гімназій найбільше витратили на львівську гімназію з поглибленим вивченням іноземних мов «Престиж» – 3,5 млн грн. У школі №97 за 1,8 млн грн планують зробити ремонт спортивного майданчика і ще за 436 тис. грн відремонтувати санвузли.

Читайте також: Освіта 3.0. Львів'янка, яка не віддасть дітей у школу

Серед дитячих садочків протягом останніх двох років найбільше отримав нещодавно відремонтований ДНЗ №168. У 2016 році провели закупівлю капітального ремонту території із заміною огорожі за 1,4 млн грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!