Скільки коштів виділили на народні доми та бібліотеки Львівської ОТГ

829 0
Цього року до Львівської громади доєдналось 11 народних домів та 9 бібліотек.
Photo by Susan Q Yin on Unsplash

Photo by Susan Q Yin on Unsplash

У бюджеті розвитку Львова виділили кошти на капітальний ремонт 17 народних домів та закупівлю книжок, періодики і обладнання для бібліотеки у Львівській ОТГ.

Читайте також: Мерія обіцяє завершити будівництво школи у Брюховичах, яку будують уже 5 років

«Цього року до нашого підпорядкування доєдналось 11 народних домів та 9 бібліотек, які розташовані у населених пунктах новоствореної Львівської МТГ. Ми об'їздили всі ці заклади культури, поспілкувались з керівниками, переглянули їх потреби. Чимало закладів потрібують капітальних ремонтів чи закупівлі інвентарю», – розповіла директорка департаменту розвитку ЛМР Наталія Бунда.

Зокрема, на будівництво народного дому в селі Великі Грибовичі виділили 800 тис грн, на капремонт 17 народних домів – 5 млн грн, на закупівлю обладнання для народних домів та бібліотек – 2,4 млн грн, а на придбання книг для бібліотек-філій Львівської МТГ – 1,4 млн грн.

Читайте також: Приміщення у центрі Львова, яке пустує 10 років, хочуть віддати під садок чи школу

Нагадаємо, що на пам'ятки архітектури, які входять у Львівську ОТГ, виділили лише 500 тисяч гривень. Загалом на території приєднаної ОТГ обліковані 62 пам’ятки архітектури.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!