Політична реклама

Скільки коштує ремонт парасолі у Львові

8679 0
У мiських майстернях парасоль людно - клiєнти несуть поламанi речі. Та й не дивно – синоптики прогнозують дощі.

За день звертається добрий десяток львiв'ян, а в сонячнi днi нiхто не заходить, - розповiдає Ігор Мартинюк, працiвник такої майстернi. - Якщо пошкодження незначнi, то фахiвцi впораються i за годину, а буває, що ремонтуємо парасолю й два днi.

Вартiсть послуг рiзна. Цiна залежить вiд складностi ремонту.

Якщо потрiбно замiнити лише тканину на парасолi, то це коштуватиме вiд 15 до 18 гривень, - каже майстер. Коли ж поламалася спиця, то цiна ремонту сягне вже понад 20 гривень. А ще залежить, яку спицю треба замiнити - сталеву чи алюмiнiєву. Сталевi коштують дорожче. Щоб замiнити одну таку деталь, доведеться заплатити бiльш як 25 гривень.

Майстри кажуть, що частенько доводиться ремонтувати ручки у парасолях-автоматах.

Такий ремонт коштує вiд 20 до 30 гривень. Якраз ручки ламаються найчастiше. Адже останнiм часом на ринках продають дуже неякiснi парасолi. Тож, перш нiж придбати парасольку, треба на мiсцi її перевiрити. Увагу варто звернути на тканину та на те, як вiдкривається парасоля. Якщо ж уже при першому натисканнi щось у нiй "трiщить", то таку парасолю краще не купувати, - радить майстер.

А щоб парасоля служила якомога довше, треба дбати про неї. Наприклад, у жодному разi не можна сушити парасолю вiдкритою - тканина купола може розтягнутися і втратить вигляд. А мити парасолi можна лише мильним розчином за допомогою м'якої губки.

Джерело: Експрес


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!