Скільки коштує винайняти квартиру у Львові та за кордоном на Новий рік. Огляд, локації, ціни

7974 0
У передсвятковий період, окрім запитань про те, що вдягнути та приготувати, часто виникає «Де відсвяткувати Новий рік?». Якщо ви не львів’янин/-ка або ж не встигли придбати свою квартиру в місті, тоді залишилося ще кілька альтернатив, зокрема квартира в оренду на добу. Tvoemisto.tv оглянуло ціни на житло у новорічну ніч у Львові та популярних містах Європи, щоб з'ясувати, де дешевше зустріти свято.
ілюстративне фото: Павло Лис

ілюстративне фото: Павло Лис

Львів

На сайті Booking напередодні 1 січня можна знайти квартири з ціновим діапазоном від 2 500 грн аж до 12 тис. грн. Сайт пропонує квартири подобово, здебільшого, в центрі Львова – пл. Ринок, пр. Свободи, вул. Городоцькій, а також на вул. Шевченка, Кульпарківській тощо.

Приміром, орендувати на одну добу квартиру на пл. Ринок, 18 площею 58 кв. м для чотирьох людей обійдеться у 8 950 гривень. У вас буде дві спальні, обладнана кухня з мікрохвильовою, холодильником і пральною машиною, ванна з душем, плазма з кабельними каналами. Рушники та постільну білизни надають за додаткову плату.

А за 2 650 грн можна орендувати квартиру на ніч самому. Такий варіант пропонують на вул. Котлярській, що неподалік Львівської опери. Там теж буде спальня, кухня з холодильником та мікрохвильовою, ванна.

Окрім цього, на сайті Аirbnb теж пропонують оренду квартир на Новий рік. Ціни там стартують від 65 доларів і завершуються позначкою у 500 доларів. Наприклад, найдешевша квартира розташована на вул. Корнякта, вміщає в себе ліжко, диван, пральню машину, кухню. Також у квартирі є Wi-Fi.

А біля ТЦ «Форум», на вул. Куліша, винайняти квартиру в новорічну ніч коштуватиме 158 доларів. Квартира вміщатиме чотири людини. В апартаментах є кондиціонер, телевізор з супутниковими каналами, шафа для одягу, повністю обладнана кухня з обідньою зоною й окрема ванна кімната з феном, безкоштовними туалетно-косметичними засобами, халатом і тапочкам. Із-поміж інших зручностей – мікрохвильова, холодильник, кухонна плита, чайник і кавоварка.

Натомість найдорожча квартира, яка наразі залишилась, має дві кімнати і вміщає чотирьох людей. Її вартість становить 500 доларів. Як йдеться на сайті, там є всі зручності, зокрема кухня, спальня, ванна кімната, Wi-Fi тощо. Збоку – паркомісця з охороною.

Скільки коштують апартаменти у новорічну ніч у деяких європейських містах?

У Берліні, як пропонує Booking, найдешевші апартаменти наразі коштують трохи менше трьох тисяч гривень. Вони вміщують двох осіб. Квартира з безкоштовним Wi-Fi і безкоштовною приватною автостоянкою, розташована в передмісті Берліна, за 5 хвилин ходьби від парку науки і техніки Берлін-Адлерсхоф.

В апартаментах є кухня, зона відпочинку, телевізор і балкон. Власна ванна кімната з ванною або душем укомплектована феном. Добре обладнана кухня обладнана плитою, холодильником і посудомийною машиною. Гості можуть користуватися приладдям для приготування барбекю.

Найдорожча квартира на сайті коштує 25 тисяч гривень за добу. Площа – 75 кв. м, розрахована на шість людей. Там є автостоянка, Wi-Fi, тераса, ліфт та інші зручності.

У Празі найдешевша орендована квартира на добу зараз коштує 1805 грн. Її площа становить 80 кв. м. Комплекс Olsanska 1951/4 розташована в Празі, 3,4 км від історичної будівлі Національного музею Праги. Власники надають безкоштовну приватну парковку, цілодобовий Wi-Fi. У квартирі є 1 спальня, телевізор з плоским екраном, обладнана кухня з посудом, з машиною та мікрохвильовою, пральна машина та ванна кімната.

Найдорожчі апартаменти коштуватимуть аж 60 тисяч гривень, однак квартира має три широких двоспальних ліжка. Там є кондиціонер, ванна, телевізор, звукоізоляція тощо. Окрім цього, допускають розміщення з домашніми тваринами, а також до зручностей входить трансфер з та до аеропорту.

6 800 гривень коштуватиме квартира з широким двоспальним ліжком та диваном. Площа – 60 кв. метрів. Квартира Розташована за 1 км від історичної будівлі Національного музею Праги та 3,1 км від муніципального будинку.

У апартаментах є повністю обладнана кухня з холодильником, зоною відпочинку з диваном, телевізором з плоским екраном, пральною машиною, а також власною ванною кімнатою з душем і феном. Також є плита і чайник.

У австрійському Відні найдешевші наразі апартаменти коштуватимуть для двох 4 357 гривень. Їхня площа 20 кв. м. Безкоштовний Wi-Fi, в 6 км від садів Шенбруннера, 9 км від природничого музею та в 10 км від парламенту Австрії.

Апартаменти площею 80 кв. м коштують за добу майже 34 тисячі гривень. Розташовані за 200 метрів від станції метро Stubentor та за 400 метрів від собору Святого Стефана. До послуг гостей власна кухня та безкоштовний Wi-Fi. З вікон відкривається вид на місто. Апартаменти оснащені вітальнею, телевізором, повністю обладнаною кухнею з кавомашиною і усім необхідним для приготування чаю/кави та ванною кімнатою.

Чотиримісні апартаменти в самому центрі Відня можна орендувати на добу за 10 тис. гривень. Там є безкоштовний Wi-Fi, на розі торгової вулиці Кернтнерштрассе, за 100 м від Віденської державної опери та за 7 хвилин ходьби від кафедрального собору Святого Стефана. В апартаментах є спальня, вітальня з телевізором і кабельними каналами, міні-кухня з обідньою зоною, сушарка і ванна кімната.

У столиці сусідньої Польщі Варшаві можна винайняти апартаменти на новорічну ніч за 3 тис. гривень. Площа становить 33 кв. метри. У квартирі є два двоспальних ліжка. Апартаменти з видом на місто та безкоштовним Wi-Fi зручно розташовані в районі Середмістя у Варшаві, неподалік від Національного музею, Музею польської армії та площі Пілсудського. До послуг гостей – пральна машина, телевізор, кухня та чайник. Відстань від апартаментів до Варшавського університету та Палацу культури і науки – 2 км, а до найближчого аеропорту Варшави імені Фридерика Шопена – 9 км. За додаткову плату для гостей організують трансфер з/до аеропорту.

Найдорожчі апартаменти коштують у Варшаві понад 40 тисяч гривень на добу, однак там може жити п’ятеро людей. Площа становить 72 кв. метри. Є обідня зона та міні-кухня з холодильником і мікрохвильовою, телевізор з кабельними каналами, просторий балкон, рушники та постільна білизна. Стелі висотою 3,5 метри.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!