Скільки коштуватиме онлайн-пошук даних у майновому реєстрі

2383 0
Вартість пошуку даних у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно не буде безкоштовним. Про це повідомив міністр юстиції Павло Петренко під час презентації відкриття реєстру в ході засідання комітету Верховної Ради з питань запобігання і протидії корупції.
фото: karpatskijobjektiv.com

фото: karpatskijobjektiv.com

Павло Петренко презентував відкритий реєстр на засіданні антикорупційного комітету. Державний реєстр речових прав на нерухоме майно є частиною послуг Кабінету електронних сервісів. Вартість пошуку даних у цьому реєстрі становитиме 20 гривень. «Зараз реєстр працює в тестовому режимі тому, що багато людей почали заходити на сайт Мін'юсту. Є деякі технічні перезавантаження. Сайт буде працювати постійно в нормальному режимі протягом наступних декількох днів», – заявив Петренко. До реєстру прав на майно включені також відомості про нерухомості бізнесменів, чиновників та наближеним до них особам.

Читайте також: Українцям спростять оформлення земельних ділянок. Деталі

Нагадаємо, 6 жовтня Держслужба з питань геодезії, картографії та кадастру спільно з Держагентством з питань електронного урядування презентували нові електронні послуги у земельній сфері. Громадяни України отримали можливість ознайомитися з інформацією про власників та користувачів земельних ділянок в режимі онлайн.

Джерело: РБК-Україна

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!