Скільки коштуватиме пробне ЗНО на Львівщині у 2020 році

2307 0
Зареєструватися для участі у пробному ЗНО можна з 3 до 24 січня.
Фото: clutch.ua

Фото: clutch.ua

Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив вартість пробного ЗНО-2020. Вартість одного пробного тестування для мешканців Львівської області становитиме 150 гривень.

Читайте також: Що написали абітурієнти у творах на ЗНО

У 2020 році пробне ЗНО з української мови та літератури відбудеться 21 березня, з історії України, з математики, біології, географії, фізики, хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) – 28 березня. У день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник може скласти тест лише із одного навчального предмета.

Реєстрація для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме з 3 до 24 січня 2020 року на сайті Львівського РЦОЯО.

Читайте також: За якими правилами складатимуть ЗНО-2020. Актуальні критерії оцінювання

Нагадаємо, Міністерство освіти та науки затвердило графік ЗНО на 2020 рік, основна сесія триватиме з 21 травня до 15 червня. З 2021 року система ЗНО для випускників шкіл суттєво зміниться, зокрема стане більше обов’язкових предметів, а тестування з української мови та математики матимуть 2 рівні складності.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!