Скільки коштуватиме проїзд у нічних маршрутках Львова

4059 1
У місті зараз вивчають можливість реалізації проекту з запровадження нічних маршрутів. Якщо проект знайде підтримку, такі нічні маршрути можуть курсувати містом вже влітку. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.
фото: 4vlada.com

фото: 4vlada.com

«Ще одне нововведення, яке ми також плануємо ввести, якщо воно витримає експертне обговорення, - це нічні маршрути. Є така потреба у Львові, але треба порахувати економіку. Якщо в автобусі буде 3-4 пасажири, то не може бути існуюча ціна. Ми з експертами це питання зараз опрацьовуємо. Думаю, з літа цей проект реальний, якщо цей експеримент буде підтриманий. Ми повинні в тестовому режимі їх опрацювати. Якщо це покаже свій ефект, тоді будемо запускати на постійно», - розповів Андрій Садовий, міський голова Львова.

Як повідомили в управлінні транспорту та зв’язку, пропонується запровадити 7 нічних маршрутів, що поєднуватимуть центр міста і залізничний вокзал з віддаленими районами, зокрема:

- «Галицьке перехрестя»,

- район Пасічної-Вашингтона,

-  Сихів,

-   ТРЦ «Кінг-Крос Леополіс» по Стрийській,

-   Володимира Великого-Наукову,

-   Ряшівську-Городоцьку,

-   Рясне-2.

Проведено широке обговорення проекту та варіантів схем руху в мережі Фейсбук. Інтервал пропонується встановити від 40 хв. до 1 год., для чого на кожному з маршрутів використовувати по 2 автобуси класу «Богдан», «Еталон». Тариф на нічні перевезення розглядається  в межах 8 – 10 грн.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
14 Травня, 2015 13:10
Галина Було б просто чудово, якби такі маршрути бути запроваджені!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!