Скільки коштуватиме відновити посвідчення водія онлайн

2598 0
Щоб скористатись такою послугою, потрібен електронний засіб ідентифікації.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Заступник міністра внутрішніх справ Сергій Гончаров розповів, що МВС представить сервіс, що дозволить відновити втрачене посвідчення водія онлайн. Про це повідомляє пресслужба міністерства.

Читайте також: У електронному кабінеті водія з'явились нові функції

За його словами, сервіс буде доступним на ПК і смартфонах. Для відновлення посвідчення онлайн буде потрібен електронний засіб ідентифікації громадянина, що відповідатиме інформації в реєстрах.

«Ви заходите в електронний кабінет водія, зазначаєте, що втратили посвідчення, надаєте скан-копію медичної довідки про те, що у вас немає протипоказань. Потім обираєте, де вам буде зручно забрати посвідчення водія і вам приходить повідомлення про те, що можете забрати його в будь-який зручний час», – розповів Сергій Гончаров.

За послугу потрібно буде сплатити 201 грн – вартість бланка.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!