Скільки коштуватимуть місячні картки на проїзд в електротранспорті Львова. Перелік категорій

2569 2
Восени у Львові має подорожчати проїзд у трамваях і тролейбусах.
Фото: photo.i.ua

Фото: photo.i.ua

Як розповів у коментарі для Tvoemisto.tv речник ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар, після обрахунків підприємство запропонувало попередню вартість місячних карток:

для підприємств: трамвай + тролейбус – 270 грн, окремо для трамвая чи тролейбуса – по 180 грн.
для громадян: трамвай + тролейбус – 230 грн, окремо на трамвай чи тролейбус – по 140 грн.
для учнів і студентів: трамвай + тролейбус – 115 гривень, окремо на трамвай чи тролейбус – по 70 грн.

Читайте також: Щоб трамваї не возили повітря. Як визначають доцільність транспортних проектів у Львові. Візуалізація

За словами Івана Бондаря, під час обрахунків аналізували середній тариф на перевезення в електротранспорті інших міст України (опрацьовували дані за 15 липня 2017 року). Для порівняння, у Харкові один вид загального квитка коштує 300 грн, два види разом (трамвай і тролейбус) – 325 грн. У Вінниці – 240 грн (два види) і 220 (один). В Одесі – 180 і 120 грн відповідно.

«Чинний тариф, який є у Львові (70 грн і 100 грн – авт.) є відверто занизьким. Дешевше в Україні немає ніде, – коментує він. – Також ми пропонуємо запровадити триденний трамвайно-тролейбусний квиток. Тут здебільшого розраховуємо на туристів, які приїжджають до Львова на вихідні. Такий квиток коштуватиме 40 гривень і діятиме у всіх трамваях і тролейбусах міста.Ми подаємо обрахунки і пропозиції. Остаточне рішення за виконкомом міської ради».


Читайте також:
11 Серпня, 2017 20:48
Небайдужий Бачив сьогодні одного "срціального дебіла" на сихівському трамі...мав пачку якихось прокомпостовани талонів і того йому було мало. Ще прокомпостував кавальчик чистого паперу і чіплявся до однієї жінки. Шкода, шо до мене не підійшов...я би го висадив на спеку!
11 Серпня, 2017 20:45
Небайдужий То черговий "успіх" панування "Садо-немічної" бандовлади ві Львові! Хочете "захмарні" ціни за місячні картки- то ні х...я не дістанете!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!