Скільки Львів заплатить за пальне для літаків, що гасили пожежу на сміттєзвалищі

2434 0
Львівська міська рада заплатить 485 тис. грн за пальне для літаків ДСНС, які залучили до гасіння пожежі на Грибовицькому сміттєзвалищі. Перерахування відповідної суми до статутного капіталу ЛКП «Збиранка» погодила інженерна комісія ЛМР під час засідання 21 червня.
фото: Головне управління ДСНС України у Львівській області

фото: Головне управління ДСНС України у Львівській області

Як зазначається в листі департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради, який надійшов на адресу депутатської комісії, 485 тис. грн використають на оплату паливно-мастильних матеріалів для літаків Ан-32П Державної служби з України з надзвичайних ситуацій, пише zaxid.net.

Вказані кошти входять до суми в 13,4 млн грн, яку депутати міськради виділили ЛКП «Збиранка» з резервного фонду бюджету на ліквідацію наслідків пожеж та обвалів на Грибовицькому сміттєзвалищі.

Читайте також: Яка нині ситуація довкола Грибовицького сміттєзвалища

Нагадаємо, у Львові на вул. Городоцькій, 280, облаштували пункт перевантаження сміття з малих у великі машини з подальшим його вивезенням у Київ. Щоденно звідти скеровують до столичного сміттєспалювального заводу 10 машин, об’ємом 22 тонни кожен.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!