Звернення про підозрілих осіб і пожежі сухостою. Головне за добу на Львівщині

1276 0
Коротко про головні події в області за минулу добу.
Фото: Іван Станіславський

Фото: Іван Станіславський

Сповіщень про повітряну тривогу на Львівщині не було. Доба пройшла спокійно, наскільки це зараз можливо, – повідомляє голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Пожежі сухої трави. Працівники Головного управління ДСНС України у Львівській області за минулу добу ліквідували 7 пожеж сухостою. Через паліїв знищено 0,4 гектара землі. Людям, які не можуть вгамуватися, нагадують: загрожує не тільки штраф, а й кримінальна відповідальність – позбавлення волі терміном на 15 років або довічне позбавлення волі, адже спалювання трави в умовах воєнного стану може прирівнюватися до диверсії.

Читайте також: Росія продовжує блокування Харкова і не полишає спроб захопити Маріуполь

Переселенці. В області надали прихисток ще 1 871 людині, яка вимушено покинула домівку через обстріли та вибухи, що спричиняє армія рф. Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Львівщина прийняла і розселила 323 тисячі людей (це ті, хто офіційно зареєструвався). Велика кількість вимушених переселенців поселилась у приватному секторі самостійно.

Перетин кордону. За добу кордон через пункти пропуску у Львівській області виїхали майже 19 тисяч людей. Від 24 лютого – 1 мільйон 702 тисячі осіб.

Диверсії. Поліція Львівщини опрацювала 1301 звернення від громадян щодо підозрілих осіб та об'єктів.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!