Якою буде зарплата нових патрульних у Львові

8343 0
У Львові вже зареєструвалися близько 400 кандидатів у нову патрульну службу. Про це 20 квітня під час презентації підрозділу розповіла перший заступник Міністра внутрішніх справ України Ека Згуладзе, повідомляють в прес-службі МВС.
фото: mvs.gov.ua

фото: mvs.gov.ua

За її словами, тільки за сьогоднішній день 25 кандидатів подали анкети особисто. Ще 350 претендентів заповнили їх в режимі онлайн.

Нову патрульну службу Львів отримає через кілька місяців, зазначив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Глава відомства зазначив: у МВС очікують, що участь у відборі візьмуть молоді освічені люди, які приймають гасло нової поліції «Служити і захищати». Вони матимуть нову форму, заробітну плату близько 8-10 тисяч гривень, а також нові обов’язки.

Читайте також: У Львові розпочався набір до нової патрульної служби: як податися

Нагадаємо, що з 20 квітня 2015 року розпочався набір кандидатів на навчання до новостворюваних підрозділів патрульної служби міст Львова та Одеси. Конкурсний набір триватиме до 13 травня 2015 року.

Опублікувала Олена Марченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!