Скільки податків сплатили львівські готелі у міський бюджет цього року

1976 0
Надходження від туристичного збору з минулого року зросли на майже 4 млн гривень.
фото: yarmarok.lviv.ua

фото: yarmarok.lviv.ua

Протягом року львівські готелі та хостели сплатили до міського бюджету 10 млн гривень туристичного збору. Про це у коментарі Tvoemisto.tv розповів керівник управління економіки ЛМР Олег Забарило.

Читайте також: Чи справді Львів стає секс-столицею для іноземців

«Станом на 1 грудня сплачено 10 млн 25 тис. гривень туристичного збору. У порівнянні із минулим роком – ріст суттєвий. Торік за цей же період було 6 млн 309 тис. 800 грн. Це загальна сума від усіх суб’єктів – і готелів, і хостелів, і ФОПів, що надають послуги із проживання», – говорить Олег Забарило.

На збільшення суми надходжень, за його словами, вплинули зміни у законодавстві.

«Торік туристичний збір становив 1% від вартості проживання. А цього року діє інша база розрахунку туристичного збору – він диференціюється у залежності від вартості номера, а ставки прив’язуються до мінімальної зарплати», – каже чиновник.

Читайте також: Звідки до Львова їдуть туристи. Топ-8 країн

Нагадаємо, за даними управління туризму ЛМР торік Львів відвідали 2,5 мільйони гостей.

Олександра Бодняк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!