Скільки у Львові ліжок під’єднані до кисню для хворих на Сovid-19

2556 0
У Львові із 920-ти ліжок, передбачених для хворих на коронавірусну інфекцію, заповнені 266.
Фото: Центр легеневого здоров

Фото: Центр легеневого здоров'я

У лікарнях Львова облаштували 265 точок доступу до кисню. Про це повідомила заступниця міського голови й керівниця міського штабу протидії Сovid-19 Галина Слічна.

Читайте також: Портрет хворого на Covid-19. Що змінилося на Львівщині

«8-ма лікарня має 110 точок доступу до кисню і є 6 кисневих концентраторів. 1-ша лікарня має 29 точок доступу до кисню, 6 кисневих концентраторів і 26 переносних кисневих балонів. Лікарня швидкої допомоги має 83 точки доступу до кисню і 35 кисневих концентраторів. В пологовому будинку є 30 точок доступу до кисню і є кисневі концентратори. Також 5-та лікарня має 28 точок доступу до кисню і 1 кисневий концентратор», – розповіла Галина Слічна.

Львівська міськрада планує ще закупити концентратори для кисневої терапії.

Загалом у лікарнях Львова передбачили 920 ліжко-місць для хворих з коронавірусом. Зараз в лікарнях перебувають 266 пацієнтів.

Читайте також: Кисню вистачає на три доби. Дві лікарні Львова потребують дофінансування для порятунку хворих із Covid-19

Нагадаємо, що Львівщина серед областей-лідерів за кількістю хворих. Тож на Львівщині почали розгортати лікарні другої хвилі. Після запуску лікарень «другої хвилі» медзаклади області зможуть прийняти до 3,5 тисяч пацієнтів. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!