Скільки українці відпочиватимуть у серпні. Календар

1924 0
Останній місяць літа подарує 21 робочий день і 10 вихідних.
Фото: Всім

Фото: Всім

У серпні на українців очікує низка свят — державних, міжнародних і православних. Зокрема, останній місяць літа подарує 21 робочий день і 10 вихідних.

24 серпня відзначаємо День незалежності України, який цього року випадає на вівторок. Понеділок, 23 серпня, буде також вихідним днем, але відпрацьовувати його укранці будуть у суботу, 28 серпня. Так, буде чотири вихідних поспіль: 21, 22, 23 і 24 серпня.

Читайте також: Вшануймо працею: українці не досить багаті, щоб так багато святкувати й відпочивати

Неробочими залишаються суботи та неділі серпня: 1, 7-8, 14-15 та 29. Також наприкінці літа українці відзначатимуть ще кілька важливих дат, як-от: День Державного Прапора України, День авіації України, День Повітряних сил Збройних сил України, День шахтаря і День будівельника. Православні, окрім цього, відсвяткують Преображення Господнє і Успіння Пресвятої Богородиці.

Нагадаємо, що в Верховній Раді зареєстрували законопроєкт із ініціативою заборонити переносити вихідні та робочі дні. Він має на меті узгодити законодавства України із законодавством країн членів Європейського Союзу у питанні перенесення робочих днів для ефективнішої співпраці між країнами та збільшення економічного потенціалу України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!