Скільки українці відпочиватимуть у травні. Перелік вихідних

7379 0
У травні на українців чекає два додаткових вихідних дні.
ілюстративне фото

ілюстративне фото

Згідно з ухвалою Кабміну про перенесення вихідних та робочих днів, травні українці відпочиватимуть довше й матимуть три додаткові вихідні — 1, 9 та 28 травня. Відтак,  1 травня 2018 року (День праці) відзначатимуть у вівторок, тож понеділок, 30 квітня, також буде вихідним. При цьому робочий день переносять на суботу, 5 травня. Відповідно, цього тижня українці матимуть чотири вихідні.

9 травня, у День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, також традиційно — вихідний, який цього року святкуватимуть у середу.

У День Святої Трійці, який припадає на 27 травня — неділя, тож вихідний переноситься і на понеділок — 28 травня. Відповідно, буде три вихідних поспіль — 26, 27 і 28 травня.

Передбачається, що робочі дні 5 і 8 травня будуть скорочені на 1 годину. Загалом, у травні 2018 року в українців буде 11 вихідних.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!