У березні українці матимуть чотири вихідних

5364 0
Кабінет Міністрів України своїм розпорядженням рекомендував графік перенесення робочих днів у 2016 році з урахуванням встановлених законом святкових і неробочих днів в Україні. Тож, з нагоди Міжнародного дня жінок, українців очікують чотири дні вихідних.
фото: ngzt.ru

фото: ngzt.ru

Згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України, понеділок 7 березня цьогоріч стане вихідним днем. Тож відпочиватимуть українці одразу чотири дні – з 5 по 8 березня.

Відпрацьовувати вихідний день доведеться у суботу 12 березня.

Повний перелік вихідних у 2016 році ви можете подивитись за посиланням.

Нагадаємо, що минулоріч Tvoemisto.tv запитало львів’ян, як вони ставляться до святкування Міжнародного жіночого дня. Тоді деякі містяни порівнювали святкування Міжнародного жіночого дня в Україні та за кордоном і зійшлись на думці, що в більшості європейських країн цей день не є державним вихідним і так масштабно це свято там не святкують.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!