Скільки випадків Covid-19 підтвердили у Львові протягом доби. Статистика

4380 0
Учора лабораторії міста провели 103 ПЛР-тести.
Фото: Наталія Тімко/Фейсбук

Фото: Наталія Тімко/Фейсбук

Станом на ранок 5 травня у Львові та у Львівській області лабораторно підтверджено 514 випадків захворювання на Covid-19. Про це повідомляє ЛМР.

Учора методом ПДР протестували 103 людини, із яких у восьми підтвердили коронавірус.

Загалом за весь період карантину до Львівської обласної інфекційної лікарні звернулись 2280 людей, госпіталізовані – 418, на амбулаторному лікуванні – 1862, виписані – 285 осіб. Зараз у лікарні перебуває 135 пацієнтів, з них в реанімації – троє, на апаратні ШВЛ – двоє. Загалом коронавірусну інфекцію виявлено у 514 людей, 16 людей померли, 106 пацієнтів – одужали.

Читайте також: Медикам важко бачити, як хворіють їхні колеги. Анестезіолог зі Львова про три тижні в італійській лікарні

Нагадаємо, учора від ускладнень коронавірусної інфекції померла 87-річна жінка. Хворих на Covid-19 у Львові також приймає Центр легеневого здоров'я та військовий госпіталь у Винниках.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!