Скільки заплатять військовим, які лишаться на контрактну службу

1936 0
Уряд встановив виплату для військових, які залишаються служити за контрактом після демобілізації.
фото: bug.org.ua, expres.ua, www.0352.ua

фото: bug.org.ua, expres.ua, www.0352.ua

Уряд встановив нову грошову виплату для військовослужбовців, які проходять військову службу за призовом під час мобілізації та вирішили далі служити за контрактом.

У цьому випадку їм нададуть одноразову грошову допомогу. Для військових  рядового складу вона складе понад 9 700 гривень, для сержантів та старшин – майже 11 тисяч. Офіцерам виплата сягне понад 12 тисяч гривень.

Читайте також: Шоста хвиля мобілізації на Львівщині. 5 фактів

Міністерство оборони виплатило грошові нагороди бійцям АТО на загальну суму 16 млн 105 тис. грн. Про це 19 червня повідомила речниця відомства Вікторія Кушнір. Із цих грошей 542 тис. за знищену та захоплену техніку ворога.

Ще 1 млн 778 тис. – за успішне виконання бойового завдання у складі підрозділу. Цю винагороду отримали 357 військовослужбовців. За безпосередню участь у бойових діях виплачено 13 млн 785 тис. грн. Їх отримали 2556 військовослужбовців ЗСУ, які брали участь в АТО.

Джерело: 5 канал


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!