Скорочення відключень світла і візит прем'єра Британії. Головне за вихідні у Києві

698 0
Дайджест новин за 19-20 листопада.
Київ. Фото: КМДА

Київ. Фото: КМДА

Візит прем’єра Великої Британії до Києва

Прем'єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак 19 листопада приїхав до Києва та зустрівся із президентом України Володимиром Зеленським. Під час візиту до столиці Сунак заявив про наміри надати 16 млн фунтів стерлінгів на гуманітарну допомогу для України.

Нові стабілізаційні відключення електроенергії

На вихідних в місті діяли стабілізаційні відключення. Однак були задіяні мінімальні обмеження – 166 МВт в суботу і 184 МВт в неділю, тобто відключали по одному-два рази замість чотирьох. 

Арешт активів російської компанії 

У Києві правоохоронці арештували активи російської компанії на 40 мільйонів гривень. Наразі вилучене передали на потреби ЗСУ.

Перший з 24 лютого поїзд Київ–Херсон

Перший з початку повномасштабної війни потяг прибув з Києва до Херсона. Він відправився 18 листопада зі столиці о 22:14. У вагонах перебувало 200 пасажирів Рейст виконував «Потяг до перемоги», який розписали українські митці. 

Залізничне сполучення з Херсоном відновили за тиждень після звільнення. Потяг курсуватиме по парних числах, а повертатиметься назад – по непарних.

Погіршення погоди

На вихідних у Києві були сніг та ожеледь. Через погодні умови киян закликали не виїжджати на авто у місто без потреби.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!