Політична реклама

Скорочено авіарейси зі Львова до Кракова

1820 0
Польська авіакомпанія Eurolot припиняє польоти в Україну. Бронювання квитків на маршрути Краків - Львів та Вроцлав - Львів доступні тільки на рейси до 13 січня 2013 року.

Повідомляє "Гал Інфо" з посиланням на avianews.com.

Частота польотів в Україну в грудні 2012 року також була скорочена. Рейси виконуватимуться лише в окремі дні, в перший тиждень грудня і у період новорічних, різдвяних канікул. Причину подібного рішення в авіакомпанії ніяк не прокоментували. Раніше маршрут Львів - Прага закрила авіакомпанія Czech Airlines.

Авіаперевізник пояснив це низьким завантаженням рейсів в зимовий період, пообіцявши повернутися на лінію у 2013 році. Польська авіакомпанія почала виконувати польоти в Україну в травні 2012 року.

З Кракова до Львова польський авіаперевізник виконував по чотири рейси на тиждень, а з Вроцлава - два рейси на тиждень. З введенням в дію зимового розкладу польотів Eurolot скоротив число рейсів на лінії Краків-Львів до трьох на тиждень і збільшив число польотів на маршруті Вроцлав - Львів з двох до трьох на тиждень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!