Політична реклама

Скрябін сьогодні дасть безкоштовний онлайн концерт

1876 0
Сьогодні о 20 годині Кузьма Скрябін заспіває в Інтернеті. Потрапити на незвичний концерт дуже просто, для цього лише потрібно зайти на сторінку співака на Фейсбуці та перейти за відповідним посиланням.

Про це повідомляє "Сніданок з 1+1", - пише  "ТСН". Сьогоднішній онлайн концерт для Скрябіна стане своєрідною презентацією, Кузьма обіцяє зіграти не лише старі хіти, а й представить кілька нових пісень. Співак свідомо не захотів збирати людей на стадіонах, а обрав камерний онлайн концерт.

Андрій Скрябін стверджує, що квартирник – це своєрідний індикатор для будь-якого популярного співака. Але раніше до подібних концертів співак ставився досить скептично, проте зараз він переконаний у важливості подібних виступів.

"Перший раз я противився такому перформенсу, тому що сам на них ніколи не був і думав, що то щось таке - нижче нашого "достоїнства", потім переступив через свої амбіції і зрозумів, що то є найдемократичний вияв співпраці артиста і публіки, тому що ми є одне ціле", - каже співак. Нажаль, через складну реалізацію проекту, подібних онлайн концертів в майбутньому, Кузьма доки не планує.

"Ми не можемо собі так часто дозволяти, тому що це безкоштовно! Але воно вимагає грошей на аренду самого місця, апаратури, ще як податкова зайде і скаже: "А шо ви тут без білетів?" - І ти нікому не пояснеш, що то безкоштовно", - каже Скрябін.
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!