«Скрябін» відсвяткує у Львові своє 25-річчя

3384 0
У рамках свого ювілейного всеукраїнського туру український гурт «Скрябін» 11 листопада дасть у Львові великий сольний концерт. Зустріч меломанів із групою, на піснях якої виросло не одне покоління українців, відбудеться у Палаці Спорту "Україна" на вул. Мельника, 18.
Фото організаторів

Фото організаторів

У турі з нагоди 25-річчя «Скрябін» презентуватиме свій 25-ий номерний альбом, який так і називається – «25». На обкладинці новинки - цифра «25», що зібрана з фотографій фанів, повідомляють організатори.

Відвідувачам концерту обіцяють тригодинне драйвове шоу від Кузьми і його команди. Прозвучать як нові, так і старі пісні гурту.

Окрім Львова, тур з нагоди 25-річчя «Скрябіна» у листопаді охопить Одесу (2 листопада), Миколаїв (3 листопада), Херсон (4 листопада), Запоріжжя (5 листопада), Черкаси (6 листопада), Івано-Франківськ (10 листопада), Рівне (12 листопада) та Чернігів (13 листопада).   

12 листопада Tvoemisto.tv транслюватиме бізнес-сніданок з лідером гурту. Слідкуйте за новинами на сайті.

Ціна квитків на ювілейний концерт групи «Скрябін» 11 листопада у Львівському Палаці Спорту «Україна» - 100-400 грн.

Початок концерту: о 19:30.
Продаж квитків - на сайтах: gastroli.ua та topbilet.ua

А також - у касах Львова:

- Каса No1, пл. Ринок 14, магазин «Квітка»;

- Каса Філармонії, вул. Чайковського, 7;

- Event-hall «КІНО», пр. Чорновола 2;

- TICKETS.UA, ТЦ "KING-CROSS LEOPOLIS" (с. Сокільники);

- Мережа магазинів "ВУХО.КОМ";

- Мережа кіосків "ОТ-ОТ".


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!