Скульптурами бобрів у Бродах ознакують туристичні маршрути

2175 0
Скульптурки будуть невисокі, всього лиш 30-35 см. Їх буде трохи більше десяти.
Фото:agroreview.com

Фото:agroreview.com

На Львівщині, у Бродах встановлять міні скульптури бобрів. Ними планують ознакувати туристичні об’єкти у місті, як до прикладу є у Вроцлаві чи Ужгороді. Про це йдеться на фейсбук сторінці Бродівської міської ради.

Читайте також: Новий туристичний маршрут Яворівщиною: від Антонича до Шептицького

Броди є одним із п’яти міст в Україні, які беруть участь у проєкті, що реалізує Асоціація сільських, селищних рад та об’єднаних громад України. Аби привабити туриста для Бродів обрали персонажа бобра – пана Бобринського. Усе тому, що бобри колись були зображені на гербі району.

«Ви чули про ідею маркування туристичного маршруту малими скульптурами у Вроцлаві, де гноми зустрічають туристів у різних куточках міста, презентуючи цікаві об’єкти, цікаві послуги чи цікаві бізнес-пропозиції? Працюємо над технічним завданням. Художники та скульптори візуалізують його. Плануємо надати цьому герою роль провідника нашим містом – з певною харизмою та своїми історіями», – йдеться у повідомленні.

Скульптурки будуть невисокі, всього лиш 30-35 см. Їх буде трохи більше десяти. До фінансування проєкту також долучається й приватний бізнес. Наразі у міськраді працюють над технічним завданням.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!