SkyUp повертає скасовані зі Львова чартери до Єгипту та скорочує рейси до Туреччини

3032 0
Авіарейси будуть виконуватися на іншому літаку, ніж планувалося раніше.
Фото: Еспресо.TV

Фото: Еспресо.TV

Авіакомпанія SkyUp повернула слоти, які мали виконуватися зі Львова до Шарм-ель-Шейха та Хургади на Airbus A330-200 впродовж наступних кількох днів. Про це повідомляє прес-служба туроператора Join Up!.

Як ідеться в повідомленні, ці чартерні рейси, а також рейси з Харкова та Києва мали виконуватися на борту Airbus А330-200 на 330 місць, який використовує SkyUp Airlines. Проте цей літак не зміг отримати дозвіл на польоти в аеропорту Харкова, через що компанія вирішила не використовувати його в Україні взагалі. Перельоти, які мав виконувати цей борт, перерозподіляли між іншими літаками SkyUp Ailrlines і авіакомпаній-партнерів Join Up!.

Читайте також: На чому літають львів'яни: найстаріші та наймолодші літаки українських авіакомпаній

Тож скасовані раніше слоти з львівського аеропорту здійснять у заплановані дати, але двома літаками авіакомпаній-партнерів. Йдеться, зокрема, про авіарейси 25 і 28 липня до Хургади та у зворотному напрямку, а також 26 і 29 липня до Шарм-ель-Шейха й у зворотному напрямку.

Крім того, через ситуацію з бортом Airbus A330-200 туроператор Join Up! скоротить кількість рейсів з українських міст до Туреччини, зокрема до одного на тиждень зі Львова в Даламан. Клієнтам, рейси яких підпадають під скорочення, пропонують кілька варіантів вирішення ситуації:

  • перебронювання туру з вильотом з Києва;
  • перебронювання на будь-який інший напрямок Join Up!;
  • анулювання туру без штрафів та повернення коштів згідно з процедурою.

Читайте також: Тетяна Романовська та її рекорди у львівському аеропорту

Ознайомитися з інформацією для подачі відповідного заяви на перебронювання туру або повернення грошових коштів можна за посиланням.

Додамо, що за інформацією The Village у Києві проти туроператора Join Up! відкрили кримінальне провадження за шахрайство. Причиною для подання заяви стали масові затримки авіарейсів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!