SkyUp припиняє продаж квитків на більшість міжнародних рейсів до вересня та скасовує рейси по Україні

2782 0
Зокрема, скасували всі рейси Львів – Херсон у вересні.
Фото: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

Фото: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

Авіакомпанія SkyUp Airlines припинила продаж авіаквитків на більшість міжнародних напрямків до вересня. Про це повідомляє Lowcost.Avia.

У серпні авіакомпанія буде виконувати рейси на лише шести міжнародних маршрутах.

Також SkyUp оголосив про продовження польотів на двох внутрішніх рейсах літньої програми. Рейси авіакомпанії – Київ – Одеса та Київ – Запоріжжя будуть обслуговувати до 24 жовтня 2020 року. Водночас скасували всі рейси Львів – Херсон у вересні.

Читайте також: SkyUp збільшив норму перевезення ручної поклажі

SkyUp Airlines скасував всі власні міжнародні регулярні рейси до вересня, за виключенням рейсів з Києва в Бургас, Тирану та Єреван, зі Львова в Бургас та Неаполь, а також з Харкова в Бургас. Чартерні перельоти на курортні напрямки наразі залишаються без змін.

Міжнародні рейси від SkyUp у серпні:

Львів – Бургас;

Львів – Неаполь;

Київ – Бургас;

Київ – Тирана;

Київ – Єреван (спеціальні рейси у серпні, з вересня – регулярні);

Харків – Бургас.

Рейси у Францію, Іспанію, Португалію, Грецію, Грузію, Кіпр, Чехію, Ізраїль та Італію (за виключенням Львів – Неаполь) відклади до кінця серпня та початку вересня.

Нагадаємо, що лоукостер SkyUp скасував частину міжнародних рейсів з українських міст через обмеження на в’їзд українців у країни ЄС. Так, скасували рейси зі Львова до Батумі, Іракліона і Парижу (Бове). 

А раніше SkyUp скасував рейси зі Львова до Києва і Харкова з комерційних причин.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!