SkyUp скасував частину міжнародних рейсів зі Львова

3291 0
Усім пасажирам повернуть гроші за квитки.
Фото: Юрій Танчин

Фото: Юрій Танчин

Український лоукостер SkyUp скасував частину міжнародних рейсів з українських міст через обмеження на в’їзд українців у країни ЄС, – передають на сайті авіаперевізника.

Так, скасували рейси зі Львова до Батумі, Іракліона і Парижу (Бове). Натомість авіакомпанія буде літати в Одесу, Херсон, Прагу, Бургас, Неаполь, Мілан (Бергамо), Рим, Тель-Авів.

Читайте також: Коли в Україні відновлять внутрішні та міжнародні авіарейси

Також SkyUp скасував низку міжнародних рейсів з Києва, Одеси, Запоріжжя та Харкова.

«Євросоюз та країни інших регіонів продовжують дію обмежень на в’їзд українців, тому ми змушені оптимізувати заплановану раніше польотну програму. Частина напрямків повністю скасовується, оскільки вони планувалися саме на літній сезон. Інша частина напрямків, які планувалося запускати на постійній основі, стартуватимуть пізніше», – йдеться в повідомленні авіакомпанії.

Також додають, що всім пасажирам повернуть гроші за придбані квитки.

Нагадаємо, раніше SkyUp скасував рейси зі Львова до Києва і Харкова з комерційних причин.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!