SkyUp виконав перший рейс зі Львова до Стамбула. Розклад, ціни

1313 0
Туреччина залишається одним із найбільш популярних напрямків відпочинку для українських туристів.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Український лоукост SkyUp розпочав польоти зі Львова в Стамбул. Про це повідомили в авіакомпанії.

Рейси виконуватимуть щопонеділка та щоп’ятниці. Квитки на рейси зі Львова у Стамбул коштують від 832 грн без багажу та зі Стамбула до Львова від 891 грн.

Читайте також: Turkish Airlines збільшує кількість авіарейсів зі Львова до Стамбула

Додамо, що Туреччина з 1 липня 2020 року дозволила українцям в’їзд без ПЛР-тестування та самоізоляції. Наразі для подорожі до Туреччини потрібно мати такі документи:

  • паспорт громадянина України для виїзду за кордон або паспорт України у вигляді ID-картки;
  • поліс медичного страхування, який покриває витрати на лікування Covid-19 на території Туреччини. Його можна придбати онлайн, у туроператора або в аеропорту Туреччини;
  • також, у разі виявлення симптомів захворювання, в аеропорту Стамбула безкоштовно проводиться ПЛР-тест.

Читайте також: Чи планують на зимові свята запускати внутрішні авіарейси зі Львова

Нагадаємо, що, незважаючи на кризу, авіакомпанії поступово відновлюють перельоти зі Львова. Wizz Air, Ryanair та SkyUp пропонують близько 20 напрямків. При цьому Turkish Airlines збільшила кількість авіарейсів зі Львова до Стамбула. Детальніше про те, куди можна полетіти зі Львова взимку, читайте за посиланням


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!