SkyUp закрив продаж квитків зі Львова у 5-ти напрямках Європи

1306 0
Це може бути пов'язано з тим, що країни ЄС досі не назвали дату відкриття своїх кордонів для туристів з України.
Фото: SkyUp

Фото: SkyUp

Українська авіакомпанія SkyUp вилучила з системи бронювання 15 маршрутів з Києва та Львова в Європу, які планувала запустити в літньому розкладі 2021 року. Про це повідомляє avianews.com.

Читайте також: Авіакомпанія SkyUp назвала нові напрямки зі Львова. Перелік

Зокрема, маршрутна мережа зі Львова скоротилася за рахунок рейсів в Аліканте (Іспанія), Лодзь (Польща), Бергамо (Італія), Париж (Франція) і Прагу (Чехія).

Рейси в Аліканте планувалися з 21 квітня, у Лодзь із 30 квітня, у Париж із 28 квітня, а у Бергамо з 21 травня. 

Як йдеться у повідомленні, закриття продажів квитків зазвичай відбувається, коли авіаперевізник відмовляється від польотів і скасовує рейси. Це може бути пов'язано з низьким попитом на маршрути в Європу через те, що країни ЄС досі не назвали дату відкриття своїх кордонів для туристів з України.

Як пасажирам повернути кошти за квиток:

  • якщо квиток придбали на сайті авіакомпанії, то кошти зарахують на баланс в особистому кабінеті на сайті skyup.aero найближчим часом у сумі, що дорівнює повній вартості квитка. Ці кошти можна використати на купівлю будь-яких квитків або додаткових послуг авіакомпанії. Кошти зберігатимуться на балансі без обмежень у часі і можуть бути витрачені на користь будь-якої особи, не лише власника акаунта. Також тут передбачили можливість вивести гроші з балансу на картку. Для цього необхідно натиснути кнопку «Вивести на картку» і слідувати інструкціям. Після розгляду кошти перерахують на банківську картку, з якої здійснювалася оплата квитка
  • якщо квиток придбали через агента з продажу авіаційних перевезень, то необхідно звернутися за місцем його придбання для уточнення варіантів.

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!