SkyUp змінив правила перевезення домашніх тварин у салоні літака. Деталі

1403 0
Якщо ж улюбленець з контейнером важить більше 23 кг, то потрібно буде в аеропорту сплатити 5 євро за кожен додатковий кілограм ваги.
Фото: Юрій Танчин

Фото: Юрій Танчин

Українська лоукост-компанія SkyUp дозволила перевозити домашніх тварин у салоні літака разом із контейнером 10 кг, а не 8, як раніше. Про це повідомляє пресслужба авіаперевізника.

При оплаті заздалегідь перевезти домашнього улюбленця в салоні можна буде за 40 євро, а при оплаті безпосередньо в аеропорту – 50 євро. Параметри контейнера для перевезення повинні бути не більшими, ніж 50х40х20 см.

Водночас, аби перевезти улюбленця в багажному відділенні, потрібно заплатити заздалегідь 80 євро або в аеропорту 100 євро за курсом Нацбанку в день оплати. У багажному відділенні вага контейнера може становити не більше, ніж 23 кг, а параметри контейнера – до 310 см у сумі трьох вимірів.

Читайте також: Коли в Україні відновлять внутрішні та міжнародні авіарейси

Якщо ж улюбленець з контейнером важить більше 23 кг, то необхідно буде в аеропорту сплатити 5 євро за кожен додатковий кілограм ваги. Максимальна вага – 32 кг.

Додати послугу перевезення тварини можна під час або після купівлі квитка на сайті www.skyup.aero. Для цього слід відкрити вкладку «Перевезення тварини» серед інших додаткових послуг.

Додамо, що на одному рейсі можна перевозити не більше 4 тварин. Якщо ліміт зареєстрованих на рейс тварин вже вичерпаний, побачите цю інформацію під час бронювання послуги. А щоб дізнатися про необхідні документи, телефонуйте до ветеринарної служби: (044) 281-75-92.

Нагадаємо, що український лоукостер SkyUp скасував частину міжнародних рейсів з українських міст через обмеження на в’їзд українців у країни ЄС.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!