Tvoemisto.tv покаже лекцію Слави Рабиновича про агонію російської економіки

2360 0
30 жовтня у Львові відбудеться зустріч з російським інвестиційним банкіром, головою «Diamond Age Capital Advisors» Славою Рабиновичем. Тема зустрічі: «Агонія політики і економіки Росії: як до цього ставитися Україні?». Дивіться трансляцію зустрічі на Tvoemisto.tv.

Слава Рабинович – професійний учасник фінансового ринку Росії, бізнесмен, який має небайдужу громадянську позицію стосовно відносин України і Росії. Організатор зустрічі – Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS).

Коли: четвер, 30 жовтня, 18:30-20:00

Де: Львів, вул. Хуторівка 35а, конференц-зал, LvBS

Вхід вільний, за умови попередньої реєстрації. Кількість місць обмежена. ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ.

Довідка:

Слава Рабинович емігрував з СРСР у 1988-му, незабаром після закінчення Ленінградського електротехнічного інституту зв'язку, і ніколи не думав, що захоче повернутися. Але за ті роки, які він провів у США, і Росія стала іншою, і він сам. Закінчивши бізнес-школу Нью-Йоркського університету, Рабинович отримав  досвід у фінансовій сфері, ставши найближчим помічником власника компанії «Hermitage Capital Management» Білла Браудера. У 2004-му задумався про створення незалежної керуючої компанії та фонду. Так з'явилася «Diamond Age Capital Advisors Ltd.» з філією у Москві. Зараз Слава, який має подвійне громадянство, живе в Росії і, спостерігаючи за розвитком її економіки, вважає, що вона котиться у прірву.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!