Львів'янину, причетному до незаконної реєстрації приватної власності, повідомили про підозру

3112 0
Йому загрожує штраф до 4 тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років.
фото поліції львівської області

фото поліції львівської області

На Львівщині слідчі повідомили про підозру державному реєстратору, причетному до незаконної реєстрації приватної власності. Зокрема, за несанкціоновану зміну інформації у Державному реєстрі прав на нерухоме майно 30-річному львів’янину загрожує покарання – штраф до 4 тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років.

Як встановили правоохоронці під час досудового розслідування, підозрюваний, перебуваючи на посаді державного реєстратора, несанкціоновано змінив у Державному реєстрі прав на нерухоме майно та їх обтяжень інформацію щодо багатоквартирного житлового будинку, розташованому в одному з сіл Львівського району.

Читайте також: Провели понад 50 обшуків. СБУ викрила корупційну схему ДСНС в 11 областях

Слідчі відділення поліції №1 Львівського районного управління поліції №1 спільно зі співробітниками Управління протидії кіберзлочинам області за процесуального керівництва Жовківської окружної прокуратури.повідомили йому про підозру у кримінальному правопорушенні, передбаченого ч.1 ст.362 (Несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється в електронно-обчислювальних машинах (комп’ютерах) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – штраф від 2 тисяч до 4 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що напередодні Державне бюро розслідувань повідомило про підозру організатору та учасникам злочинної групи на Львівщині, які незаконно переправляли через кордон чоловіків призовного віку.

Ольга Коваль

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!