Слідкувати за будівництвом трамваю на Сихів тепер можна он-лайн

5125 0
У Львові тривають роботи з облаштування трамваю на Сихів. Від ринку «Санта-Барбара» до дорослої поліклініки розривають корито та будують піщану основу. А ще на будівельному майданчику вже встановлено сітку, відповідні дорожні та інформаційні знаки. Слідкувати за будівництвом на Сихів можна он-лайн.
Фото: stramlive.tumblr.com

Фото: stramlive.tumblr.com

Оперативні фото на авторські коментарі викладає у своєму фотоблозі львів'янин Маркіян Максим'юк.

"Детальніше про те, як було, як проходить, як буде, і не тільки – бо навколо зараз зав'язалось відразу кілька нереально крутих урбан-ініціатив, маю надію почати досліджувати і вести регулярні писання-спостереження з детальним викладом в блог-сфері. Тому слідкуйте і не будьте осторонь", – коментує свою ініціативу сам автор у Facebook.  

Усі роботи почати на проспекті Червоної Калини. Жодного обмеження руху через будівництво наразі немає, роботи проводять на роздільній смузі.

Загалом планують прокласти близько 5,2 км колії. Будувати її будуть у дві фази: спершу – від вул. Вернадського до вул. Угорської, опісля – від вул. Угорської до вул. Свенціцького.

Фінансування проекту охоплює кредит ЄБРР – 6 млн євро, грант німецького уряду – 5 млн євро і 6,2 млн євро з міського бюджету. Будівництвом займається турецька компанія «Онур».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!