Політична реклама

Слідкувати за львівськими автобусами онлайн не дозволяють технічні причини

1410 0
Слідкувати онлайн за п’ятьма міськими автобусними маршрутами у Львові наразі не можна технічні труднощі.

Виникли технічні проблеми з передачею даних, - повідомив голова Львівського обласного осередку «Всеукраїнської асоціації автомобільних перевізників» Іван Велійка. Всі перевізники погодились надавати дані, але оскільки всі мають різних операторів, є проблеми передачі даних по маршрутах, по транспортних засобах. Ці проблеми вирішуються, – сказав Іван Велійка.

Представник сайту Easyway Антон Шишкін пояснив чому львів’яни не можуть відслідковувати рух автобусів в мережі Інтернет: Зараз ведемо переговори з перевізниками. Обмежитись наразі п’ятьма маршрутами – це була ініціатива перевізників. Адже видати всю картинку одразу (понад 50 міських автобусних маршрутів у місті, – ред.) буде складно. І, як стверджуюсь самі перевізники, є ще збої в роботі GPS-навігаторів, тому картинка може бути необ’єктивною.

З його слів, проблеми виникли, оскільки GPS-системи усіх п’яти перевізників обслуговуються чотирма операторами, а двоє із цих операторів «в принципі не мають інтерфейсу для завантаження зовнішніх даних».

Тобто нам не можуть надати весь потік. Це не те, що нам потрібно. Відтак, з його слів, триває пошук варіантів вирішення цієї проблем.

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!