Словаччина і Молдова відкривають кордони з Україною

2845 0
Водночас угорська сторона заявила, що поки що це питання відтерміновується.
фото: shoppingpl.com

фото: shoppingpl.com

Із 1 червня планують відкриття ряду пунктів пропуску на кордоні зі Словаччиною та Молдовою, водночас на кордоні з Угорщиною відкриття пунктів пропуску відтерміновують. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Про готовність найближчим часом частково відновити роботу пунктів пропуску на кордоні з Україною повідомили словацька та молдовська сторони. Зокрема, в листі прикордонного відомства Словацької Республіки зазначили, що з 1 червня планують відновлення роботи таких пунктів пропуску:

- «Вишнє Немецьке» (з українського боку –  «Ужгород») лише для легкового та вантажного автомобільного сполучення;

- «Убля» (з українського боку  – «Малий Березний») в повному обсязі;

- «Вельке Слеменце» (з українського боку – «Малі Селменці») в повному обсязі з 08.00 до 20.00.

Читайте також: Які країни відкриють свої кордони цього літа. Перелік, дати

Прикордонна поліція Молдови поінформувала, що з 1 червня планує відновити роботу автомобільних пунктів пропуску «Крива» (з українського боку – «Мамалига»), «Мирне» (з українського боку – «Табаки») та «Брічень» (з українського боку – «Росошани»).

Водночас угорська сторона, яка раніше розглядала питання відновлення до ранку 30 травня роботи чотирьох пунктів пропуску на кордоні з Україною, заявила, що це питання відтерміновується. Про нову дату поновлення роботи пунктів пропуску угорські прикордонники повідомлять згодом.

Нагадаємо, що вчора, 29 травня, на Львівщині запрацювало п'ять пунктів пропуску. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!