«Слуги народу» назвали трьох претендентів на голову Львівської ОТГ

2482 0
Протягом трьох днів кожен львів’янин зможе обрати для себе найкращого кандидата.
Фото: Asia Chuiko FOR UNSPLASH

Фото: Asia Chuiko FOR UNSPLASH

Обласний осередок партії «Слуга народу» на Львівщині оприлюднила трьох претендентів на посаду міського голови Львівської ОТГ, яких 22 серпня обрали на публічних праймеріз.

Ними стали: учасник АТО, заслужений лікар України Тарас Кльофа. керівник Служби автомобільних доріг Львівщини Олег Береза та заступник голови Львівської ОДА Юрій Холод.

Тепер протягом трьох днів кожен львів’янин зможе обрати для себе найкращого кандидата, який балотуватиметься від партії «Слуга народу».

Читайте також: Кого можуть вибрати головою Львівської ОТГ? З'явились свіжі рейтинги

За словами голови Львівської ОДА Максима Козицького, основна мета праймеріз – дати можливість львів’янам ознайомитись із кандидатами і їхніми програмами та порадити «Слузі народу» того, хто зможе гідно представити політичну силу в боротьбі за майбутнє Львівської ОТГ.

Додамо, що 25 жовтня 2020 року в Україні відбудуться місцеві вибори. Так, мешканці Львова та прилеглих сіл, які увійшли до Львівської ОТГ, обиратимуть голову об’єднаної громади.

Нагадаємо, раніше про те, що учетверте візьме участь у виборах голови заявив чинний міський голова Львова Андрій Садовий. Також про наміри взяти участь у виборах голови Львівської ОТГ сказав народний депутат вд партії Голос, львівський підприємець Ярослав Рущишин. Учора свою кандидатку на цю посаду висунула Українська галицька партія: нею стала депутатка міськради Львова Юлія Гвоздович.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!