Служба автомобільних доріг Львівщини купила позашляховик майже за мільйон гривень

2068 0
Автівку 2017 року випуску має поставити фірма з Вінницької області.
Фото: Auto.ria

Фото: Auto.ria

Служба автомобільних доріг у Львівській області 12 листопада підписала договір з ТОВ «Буг Авто» на придбання автомобіля Hyundai Santa Fe вартістю 978 тис. грн. Про це стало відомо з сайту закупівель Prozorro, інформують Наші гроші.

Ідеться про Hyundai Santa Fe DM 2.2 CRDi Impress AT 2017 року випуску. Машину мають доставити до Львова до 20 грудня цього року.

Читайте також: У Львові оголосили тендер на будівництво Палацу спорту на Сихові майже за мільярд гривень

У торгах взяли участь ще два учасники. Пропозиція одного з них була на 4 тисячі гривень дешевшою, проте йому бракувало документів, відтак, пропозицію відхилили.

ТОВ «Буг Авто» зареєстровано у Вінницькій області. Засновниками вказано три юридичні особи: ТОВ «Автовінн», ТОВ «Богдан-Авто-Холдинг» і ПАТ ЗНВКІФ «Богдан-Капітал» (11%).

Загалом цьогоріч «Буг Авто» отримало лише три замовлення включно з цим на 2,4 млн грн, а минулоріч – лише на 1,4 млн грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!