На правах реклами

Смачно, сирно, ідеально або що приготувати із крем-сиру

19627 0
Різноманіття крем-сирів Philadelphia збуджує уяву та додає нових смаків під час солодких сніданків, легких перекусів, сімейних обідів чи вишуканих свят.

Давно не секрет, що настрій людини залежить від багатьох факторів, у тому числі і від їжі, яку ми споживаємо. Принести задоволення, здоров’я, отримати смакову, естетичну насолоду та підняти настрій здатен крем-сир. Але не простий, а вершковий крем-сир Philadelphia. Сьогодні важко знайти людину, яка б не знала про цей сир та його смакові принади. Вишуканість цього кисломолочного продукту, легкий смак та незвичайна ніжна текстуру вже давно заслужили всесвітню повагу та шанування. Тож, з упевненістю можна сказати, що Philadelphia – це набагато більше, ніж просто крем-сир.

Секрет у довершеності

Ідеальним у крем-сирі Philadelphia є практично усе: його смак м’який, ніжний і помірно виражений, а консистенція нагадує кремоподібну масу з легкими, нейтральними або солодкуватими нотками чи м’яке натуральне масло вищого гатунку. Усе це робить крем-сир Philadelphia популярним для приготування найрізноманітніших страв.

Та, незважаючи на одну загальну назву, крем-сир Philadelphia має кілька видів, які відрізняються своїми характеристиками і смаками.

Серед асортименту, який є в Україні:

Philadelphia ORIGINAL (класичний вершковий крем-сир, який смакуватиме на сніданок, зробить вечерю вишуканою, а торт незабутньо ніжним)

Philadelphia LIGHT (м’який вершковий знежирений крем-сир має достатньо ніжний, приємний смак і підходить для дієтичного харчування, виготовлення легких десертів та страв із риби)

Philadelphia ОВОЧЕВА (крем-сир з додаванням свіжих овочів найкраще підійде для легкого перекусу)

Philadelphia З ЗЕЛЕННЮ (ніжний м’який сир з пряним ароматом трав смакуватиме у будь-яку пору та будь-який час доби)

Philadelphia БЕЗЛАКТОЗНА (такий крем-сир легко засвоюється і його можна споживати, як у десерті, так і легкій закусці)

Philadelphia MILKA (чудовий варіант для дитячого сніданку і готового оформлення тортів)

Philadelphia ORIGINAL XL (велика порція для приготування ще більшої кількості смачних страв).

Отож, кожен зможе обрати собі до смаку саме те, що найбільше полюбляє.

Ідеальний будь-коли!

Неабиякої переваги та зручності сирам Philadelphia надає індивідуальна упаковка. Невелика порційність крем-сиру підійде і для активних зайнятих людей, які хочуть витрачати свій час на приготування страв тв можуть взяти упаковку-дві сиру Philadelphia зі собою на роботу для перекусу, і тих, хто хоче і має можливість приготувати щось таке, аби здивувати дітей ніжним сніданком, а коханих – ситною вечерею.

Подив та смакову насолоду принесе проста страва з картоплі та крем-сиру Philadelphia з зеленню. Візьміть кілька картоплин, вимийте їх та змастіть оливковою олією. На деко, застелене папером для випічки, викладіть картоплю і запікайте у розігрітій до 190 °C духовці 45-50 хвилин, поки картопля не буде готова. Почистіть 2 ріпчасті цибулі, наріжте кільцями і перемішайте її з крем-сиром. Приготовлену запечену картоплю розріжте навпіл і на кожну викладіть по ложці сиру. Страву подайте з будь-яким салатом.

Не знаєте, що взяти в тривалу дорогу або що додати у десерт, аби смакувало ще дужче? А, можливо, досі гадаєте, з чим зробити бутерброди дітям до школи або поставити закусочні тарталетки чи печиво на вишуканий фуршет. На допомогу знову прийде крем-сир Philadelphia.

І, звісно, не варто забувати, що цей крем-сир, із його практично нейтральним солодкувато-вершковим смаком, використовують основу для Чізкейку. Здивуйте і ви ним своїх рідних і близьких!

Для цього підготуйте 150 г пісочного печива або бісквіту, 125 г масла, 2 пачки крем-сиру Philadelphia Original XL (по 300 г), 300 г йогурту (3,5% жирності), 3 ст. л. ложки лимонного соку, 1 пачку желатину, 75 г цукру та фрукти на вибір (для декорування).

Для початку подрібніть печиво або бісквіт на дрібні крихти. Злегка розтопіть масло і змішайте його з крихтами. Дно форми вистеліть пергаментом, розподіліть основу по всій поверхні, утрамбуйте, щоб вийшов щільний корж. Форму бажано використовувати роз’ємну, діаметром 26 см. Далі змішайте вінчиком крем-сир, йогурт і лимонний сік. Желатин замочіть у 150 мл холодної води на 10 хвилин. Додайте цукор та нагрійте суміш, помішуючи, поки желатин і цукор не розчиниться. Швидко розмішуючи додайте крем-сир. Готову масу викладіть на основу. Торт поставте у холодильник на 3-4 години або в морозильну камеру на 40 хвилин. Перед подачею прикрасьте свіжими фруктами на ваш смак.

А й справді, унікальність крем-сиру Philadelphia у тому, що він однаково добре підійде як для перекусів, ситного обіду, так і для десертів. Що вже казати про всеможливі гарячі чи холодні, овочеві чи фруктові, рибні чи навіть м’ясні страви. І в будні, і в свята, крем-сир Philadelphia – ідеальний будь-коли!

І хоч ціна на оригінальний крем-сир Philadelphia дещо дорожча, аніж на решта крем-сирів, вишуканий смак, ніжна текстура та різноманіття смаків ніщо у порівнянні з цим. Такої сирної насолоди більше не знайти!

До речі, на сторінці бренду Philadelphia в Instagram триває розіграш подарунків. Купуйте будь-який смак Philadelphia, зробіть фото рецепту з ним і опублікуйте у себе на сторінці. Позначайте і ставте хештеги #моя_philadelphia чи #philadelphia_ідеальна_будь-коли, підпишіться на аккаунт philadelphia_ukraine та вигравайте призи! Щотижня – набори продуктів, а 26 листопада оберуть переможця, який виграє основний приз – фотоапарат швидкого друку і фотопапір для зйомок. Нехай щастить!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!