SMS з підтвердженням зарахування дітей до садків вже розіслали в трьох районах Львова

2808 1
Повідомлення отримали батьки, які реєстрували дітей до дошкільних закладів у Галицькому, Личаківському та Залізничному районах міста.
ілюстративне фото: demura.tv

ілюстративне фото: demura.tv

До кінця травня SMS-підтвердження про зарахування дошкільнят у дитячі садочки розіслали батькам з Галицького району Львова. 12-13 червня – з Личаківського та Залізничного. Упродовж кількох днів повідомлення отримають і в решті районів міста, інформує прес-служба ЛМР з посиланням на управління освіти.

Читайте також: Електронна реєстрація у садочки Львова: запитання та відповіді

Підтвердження про зарахування також дублюють на електронну скриньку. Після отримання SMS батьки мають 30 робочих днів, аби подати пакет документів до відповідного дошкільного закладу, інакше їхня дитина не буде зарахована, а заявка автоматично перереєструється на наступний рік.

«На жаль, в електронній реєстрації на 1 вересня 2017 року є 10 тис. 800 дітей, а відвідувати садочки зможуть лише до 7 тисяч дошкільнят», – зазначила в.о. начальника управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.

Також вона пояснила причини затримок формування груп у дошкільних навчальних закладах: «Багато батьків створюють велику кількість фіктивних заявок у старій та новій системі. Вони створюють заявки на одну й ту ж дитину з різними номерами та серіями свідоцтва про народження. Єдиний шлях цього уникнути – постійне модерування системи, адже в реєстрі прямого зв’язку між іменем дитини та даними її свідоцтва поки що нема».

Тим часом в управлінні зазначають, що однією заявкою можна зареєтруватися до трьох садочків, тому дублювати її не потрібно. Система сама вираховує ймовірність потрапляння дитини в той чи інший дошкільний заклад.

Перевірити дані щодо опрацювання заявок та розсилку повідомлень можна на сайті: http://edu.smart.lviv.ua.


Читайте також:
14 Червня, 2017 16:56
Андрій Іванович Садік це Садовий? чи як?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!