Сніг із дощем. Якої погоди очікувати львів'янам цього тижня

1314 0
Температура коливатиметься від -4 до +5 градусів.
Фото: inlviv.in.ua

Фото: inlviv.in.ua

Сьогодні, 15 березня, у Львові весь день похмура погода. У другій половині дня очікують дощ, який йтиме до самого вечора. Про це повідомляють на сайті Синоптика.

Температура коливатиметься від 1 до 5 градусів тепла.

У вівторок, 16 березня, увесь день дощитиме, лише ввечері опади слабшатимуть. Уночі стовпчик термометра покаже 0 градусів, а вдень – +2, +4.

Із ранку до самого вечора у середу, 17 березня, у Львові небо буде вкрите хмарами. Уранці очікується сильний сніг, після обіду – сильний дощ зі снігом, ближче до вечора – дощ. Температурний максимум становитиме +2 градуси.

У четвер, 18 березня, увесь день у Львові буде хмарним. Уночі йтиме дрібний сніг. Вранці розпогодиться і більше цього дня опадів не передбачають. Уночі до -2, а вдень до +2 градусів.

У п’ятницю, 19 березня, ранок буде ясним, удень прогнозують мінливу хмарність, однак без опадів. Стовпчик термометра коливатиметься від -4 вночі до +1 градусу вдень.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!