Сніг та морози. Прогноз погоди у Львові на наступний тиждень

3489 1
Протягом тижня температура повітря не підніматиметься вище - 2 градусів за Цельсієм і не опускатиметься нижче позначки - 9 градусів.
Фото: uatravel.org

Фото: uatravel.org

Сьогодні, 19 лютого, у Львові буде ясно та сонячно, без опадів, із температурою повітря від - 3 вдень та вночі, до - 8 вранці та надвечір, ідеться на сайті sinoptik.ua.

Завтра, 20 лютого, передбачають ясну погоду, подекуди можлива хмарність. Температура повітря коливатиметься вдень від - 2 до - 4 протягом дня, до - 9 градучів морозу вночі та вранці. 

Читайте також: Як бабаки у Львові весну віщували. Фоторепортаж

У середу, 21 лютого, стовпчик термометра коливатиметься від - 2 градусів удень та ввечері, й до - 5 вранці. Синоптики прогнозують хмарну погоду, подекуди з невеликим снігом.

У четвер, 22 лютого, температура триматиметься на позначці масимум - 4 та опуститься до - 2 протягом дня. Очікується сильна хмарність та невеликий сніг. 

У п’ятницю, 23 лютого, температура повітря знизиться максимум до - 8 вранці, проте ближче до вечора опуститься до - 5/- 3. Протягом дня буде сильна хмарність із невеликим снігом у першій половині дня. 

 
 
 

 


Читайте також:
19 Лютого, 2018 08:56
Ольга Якщо температура з -8 змінюється на -5, то вона не опускається і не знижується, а ПІДНІМАЄТЬСЯ, ЗРОСТАЄ!!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!