Сніг та невеликі морози. Прогноз погоди у Львові на наступний тиждень

2125 0
Максимальна температура цього тижня становитиме - 7 градусів, проте ближче до кінця тижня морози замінить невелике тепло.
Фото: uatravel.org

Фото: uatravel.org

Сьогодні, 12 лютого, у Львові передбачають мінусову температуру: вдень від 0 до - 5, уночі до - 3. Протягом дня буде хмарно, однак без опадів, ідеться на сайті sinoptik.ua.

Завтра, 13 лютого, передбачають сильну хмарність та невеликий сніг. Температура повітря коливатиметься вдень від - 1 до 0 та вночі максимум до - 2 градусів.

Читайте також: До Львова повернулася зима. Ситуація на дорогах

У середу, 14 лютого, стовпчик термометра коливатиметься від - 1 градуса вночі та ввечері, й до - 7 вдень. Синоптики передбачають хмарну погоду і невеликий сніг.

У четвер, 15 лютого, температура знову опуститься до максимум - 4 градусів вранці, вночі опуститься до - 2, утім протягом дня очікується сильна хмарність та сніг. 

У п’ятницю, 16 лютого, температура повітря коливатиметься від - 6 вранці до + 1 вдень та надвечір. Протягом дня буде ясна погода, однак у другій половині дня можлива хмарність та невеликий сніг. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!